Ismerős és minden elődjénél jobb!

ISMERŐS FELÜLET

A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja – még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.

KOMPATIBILITÁS

A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.GYORS ÉS RUGALMAS MŰKÖDÉS

A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória- és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak.
*Hardvertől függően.Páratlanul személyes és természetes élmény

CORTANA


A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.*

* A Cortana meghatározott piacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.majd csapatával valós időben szerkeszthetik azokat, és közösen dolgozhatnak rajtuk az Office Online használatával. 


UJJ, TOLL ÉS HANG*

Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet.
*Hardvertől függően.

START MENÜ ÉS ÉLŐ CSEMPÉK

Rögtön áttekintheti, ami a legfontosabb Önnek.

Windows Hello*

Ön jól ismeri a Windowst – most már a Windows is ismeri Önt. 

 *A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.


Minden eszközön működik

OneDrive*

A Windows 10-hez 15 GB ingyenes OneDrive-tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait – windowsos és más eszközökről egyaránt. 

*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel. 

Continuum

A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.*

*A működés alkalmazástól függően változó lehet. 

Előtelepített alkalmazások

A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.

Játék és Xbox

A legjobb Xbox-sorozatok mellett az Xbox Live* előnyeit is élvezheti, az Xbox alkalmazás segítségével pedig az Xbox-közösséget, eredményeit és játékgyűjteményét is elérheti – közvetlenül a Windows 10-es eszközéről.

*Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries


Nagyobb hatékonyság

Microsoft Edge

A vadonatúj Microsoft Edge böngésző még jobb webes élményt kínál: zavartalan olvasást, személyre szabott keresési javaslatokat és kényelmes böngészést

Rendszerezés*

Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyet igényel.

*A dokkolható alkalmazások száma az egyes alkalmazások minimális felbontásától függ.

Office

A világ első számú hatékonyságnövelő csomagja a világ leghatékonyabb operációs rendszerén

Áruház és appok*

Az új Windows Áruházban minden egy helyen megtalálható: nagyszerű játékok, alkalmazások, zenék és videók.

*Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
Frissítési Útmutató

Önnek két lehetősége van, hogy számítógépén Windows 10 fusson.

1. Új eszköz vásárlása estén: Egy vadonatúj számítógép a legjobb Windowst érdemli. Ezért gyors és egyszerű lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen frissítsen a Windows 10-re.* Amikor beállítja az eszközt és kapcsolódik az internethez, értesítést kap, hogy frissítés érhető el. Válassza a „Frissítés” lehetőséget a letöltés elindításához (ne aggódjon: a letöltés közben a számítógépet továbbra is használhatja). Ha a letöltés befejeződött, eldöntheti, hogy azonnal, vagy később, egy alkalmasabb időpontban szeretné telepíteni a frissítést. Ilyen egyszerű!

*Az ajánlat a megfelelő Windows 7-es és Windows 8.1-es eszközökre érvényes (beleértve a korábban vásárolt eszközöket is) a Windows 10 frissítés megjelenését követő egy évig. További részletek a www.windows.com/windows10upgrade címen olvashatók. A frissítésre hardver- és szoftverkövetelmények vonatkoznak; a funkciók elérhetősége eszközönként változhat. Internetkapcsolat és a Windows Update engedélyezése szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel. Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 frissítés szükséges. Az ajánlat a Windows RT/RT 8.1 rendszerre nem érvényes. A részleteket lásd a www.windows.com/windows10upgrade címen. A kompatibilitási és más fontos telepítési információk megtekintéséhez keresse fel az eszköz gyártójának webhelyét és a www.windows.com/windows10specs címet.

2. Meglévő rendszer frissítése: Ha telepíteni vagy újratelepíteni szeretné a Windows 10-et, kattintson az alábbi linkre, ahol lépésről-lépésre nyomonkövetheti a frissítés minden lépését. https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10

További információért keressen minket: mspartner@trexsys.hu